Uitnodiging ALV FEL 14 juni 2018

woensdag 30 mei 2018

Beste leden,

 

De FEL bestaat 10 jaar. Hoogste tijd om retrospectief te kijken wat de FEL heeft gedaan. En belangrijker: Waar gaat de FEL naar toe? Afgelopen halfjaar hebben we dit met externen gedaan in 2 sessies, waarbij de trends en ontwikkelingen binnen en buiten de FEL tegen het licht werd gehouden.

 

De FEL is gegroeid van 12 praktijken naar meer dan 50! Een omgeving, die de komende jaren een metamorfose zal ondergaan, waarbij samenwerkingsverbanden mede bepalen hoe de positie van de fysiotherapie zal worden. De grens van 0e – 1e  - 2e  en 3e lijn zal vervagen en de focus gaat van beroepsdomein naar doelgroep, waarbij competenties van zorgverleners worden ingezet zo nodig.

Hoe past de FEL hierin, daar zijn gedachten over. De FEL zal de praktijken moeten informeren, ontzorgen en zorgproducten moeten leveren, waarbij de waarde van de fysiotherapie wordt vermarkt. Denk hierbij aan de netwerken COPD en Orthopedie. Ontwikkelingen zijn er op het gebied richting Persoonsgerichte Zorg, Oncologie en de Gecombineerde Leefstijl Interventie(GLI).

 

De FEL stelt zich open op en zet de gevolgde werkwijze ter discussie, om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de wens van de aangesloten praktijken.

 

Graag gaan we op de ALV uitgebreid met u in gesprek over de wensen en mogelijke oplossingen.

 

Nic van Paassen, voorzitter FEL

 

Datum:      14 juni 2018

Locatie:    Theater Koningshof, Maassluis

Aanvang: 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur